Werkplaats

Regelmatig onderhoud aan uw Ford is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. In onze werkplaats, voorzien van moderne testapparatuur en gebruikmakend van de meest innoverende technieken, kunt u terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.
Garage Van de Beek

Autoschade

Onze autoschade-herstelafdeling werkt met Schadegarant, het systeem waardoor we direct in verbinding kunnen staan met de verschillende verzekeraars. Naast particulieren, werken wij voor alle grote verzekering- en leasemaatschappijen.
Na een deugdelijke schade reparatie, garanderen wij dat de inruilwaarde van uw auto onveranderd blijft.

Vervangend vervoer

Voor langere (schade)reparaties waar u niet op kunt of wilt wachten staat vervangend vervoer tot uw beschikking. Voor particulieren is deze service kosteloos, evenals onze haal- en brengservice, mits in overleg met de garage.

Ford Assistance hulpverlening

De complete pechhulp van Ford in Nederland en Europa
s

7 dagen per week, 24 uur per dag

Of het nu gaat om een lekke band, een gebarsten voorruit of een ongeval, Ford Assistance staat gratis voor u klaar.

In heel Europa

De hulpverlening omvat hulp bij pech als gevolg van een mechanische of elektrische storing aan uw Ford in Nederland en Europa.

Geldt ook voor uw partner, familielid of kennis

Ford Assistance Gold is ook te gebruiken als uw partner, familielid, kennis of kinderen gebruik maken van uw auto.

Ford Lente Check voor € 19,95

Lente check op 16 vitale punten + gratis vloeistoffen bijvullen en banden op spanning.

Een heerlijke lente begint bij Ford Service. Want zeg nou zelf, wat extra aandacht van tijd tot tijd is best fijn en dit geldt natuurlijk ook voor jouw Ford. Na een lange, vieze winter verdient jouw Ford het om in het zonnetje gezet te worden.

Dit doet je met de Ford Lente Check. Daarbij controleren we voor slechts € 19,95 op 16 vitale punten waaronder, accu, ruitenwissers, verlichting en airconditioning en we vullen meteen je ruitensproeiervloeistof bij en brengen je banden op de juiste spanning.