Werkplaats

Regelmatig onderhoud aan uw Ford is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. In onze werkplaats, voorzien van moderne testapparatuur en gebruikmakend van de meest innoverende technieken, kunt u terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.
Garage Van de Beek

Autoschade

Onze autoschade-herstelafdeling werkt met Schadegarant, het systeem waardoor we direct in verbinding kunnen staan met de verschillende verzekeraars. Naast particulieren, werken wij voor alle grote verzekering- en leasemaatschappijen.
Na een deugdelijke schade reparatie, garanderen wij dat de inruilwaarde van uw auto onveranderd blijft.

Vervangend vervoer

Voor langere (schade)reparaties waar u niet op kunt of wilt wachten staat vervangend vervoer tot uw beschikking. Voor particulieren is deze service kosteloos, evenals onze haal- en brengservice, mits in overleg met de garage.

Ford Assistance hulpverlening

De complete pechhulp van Ford in Nederland en Europa
s

7 dagen per week, 24 uur per dag

Of het nu gaat om een lekke band, een gebarsten voorruit of een ongeval, Ford Assistance staat gratis voor u klaar.

In heel Europa

De hulpverlening omvat hulp bij pech als gevolg van een mechanische of elektrische storing aan uw Ford in Nederland en Europa.

Geldt ook voor uw partner, familielid of kennis

Ford Assistance Gold is ook te gebruiken als uw partner, familielid, kennis of kinderen gebruik maken van uw auto.

Gratis ruitenwissers bij Ford APK-keuring

Kom langs voor een APK en ga veilig de weg op met gratis nieuwe ruitenwissers.

De Nederlandse winter. Een periode van wisselende weersomstandigheden, maar vooral: regen. Heel veel regen. En misschien wel sneeuw! Ruitenwissers zijn van essentieel belang om goed zicht te behouden. Daarom ontvang je in de periode van 1 maart t/m 12 april een gratis set ruitenwissers t.w.v. €35,- (of meer!) bij een APK.
 

Voordelige APK

Kom gerust langs, dan zorgen wij ervoor dat je weer veilig de weg op kunt. Voor slechts €29,- all-in* controleert onze technische specialist jou Ford personenauto of bedrijfswagen op de meest vitale punten.
 

Gratis ruitenwissers*

Plan nu je APK-afspraak en ontvang een gloednieuwe set ruitenwissers voor je voorruit cadeau.

* Deze actie loopt van 1 maart t/m 12 april 2019. De APK-prijs van slechts €29,- is all-in. Dit betekent inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan en roetmeting. Combineer je de APK met een onderhoudsbeurt? Dan betaal je nog maar €19,- voor de APK.