Ford Economy Service

Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal voor Fords van 5 jaar of ouder. Ford Economy Service bevat meerdere onderdelen, zoals een All-in APK of op maat gemaakt onderhoud voor jouw Ford.
Garage Van de Beek

Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder.

Regelmatig onderhoud is van groot belang om je Ford in topconditie te houden. Zo bespaar je kosten omdat door een tijdige herkenning van slijtage dure reparaties voorkomen worden. Naast het voorkomen van hoge kosten en het verbeteren van de rijprestaties draagt regelmatig onderhoud ook bij aan een langere levensduur van je Ford. Zo ben je er zeker van dat je nog vele veilige kilometers tegemoet kan gaan.

Bij de Ford dealer ben je altijd welkom voor onderhoud aan je Ford. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door erkende monteurs en gereedschap dat speciaal voor jouw Ford ontwikkeld is. Hierdoor ben je zeker van de kwaliteit die je gewend bent van de Ford dealer. Neem contact met ons op over de prijzen of maak alvast een afspraak.

Garage Van de Beek

Ford Economy Service - APK € 29,-

De Algemene Periodieke Keuring ook wel de APK genoemd. Deze keuring is wettelijk verplicht en is bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Kom bij ons langs om de APK te laten uitvoeren voor slechts €29,-. In combinatie met Ford Onderhoud is de APK slechts €19,-. Tijdens jouw APK controleren wij jouw Ford en krijg je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin ons advies verwerkt. Neem gerust contact met ons op of boek alvast jouw APK via onderstaande knoppen.

Garage Van de Beek

Ford Economy Service - Banden

Laat uw banden checken, zodat je veilig op weg kan. Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor meer veiligheid en verminderd brandstofverbruik. Bekijk onderstaande video om te zien hoe belangrijk uw banden zijn om veilig op weg te gaan. U bent geen gevaar op de weg wanneer uw banden goed onderhouden zijn. Laat dus uw banden regelmatig checken bij uw Ford dealer.

Garage Van de Beek

Ford Economy Services - Vervangingen en Reparaties

Om jouw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan. Ons Ford serviceteam staat voor je klaar om de het juiste onderhoud uit te voeren. Klik onderstaand op een specifieke vervanging of reparatie voor meer informatie. Daarnaast kan je ook alvast een afspraak maken of contact opnemen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ford Winterinspectie

Nu € 19,95

Ford Winterinspectie, maak jouw Ford winterklaar!

Maak je Ford winterklaar. Kom voor een uitgebreide check langs bij de Ford-dealer waarbij we de accu en 15 andere punten controleren.

Wat betreft de winter weet je het maar nooit in ons land. De kans is groot dat het een nacht goed gaat vriezen, en zo'n koude nacht kan voldoende zijn om je accu leeg te laten lopen. Precies op de ochtend dat je niet te lang stil wilt staan.

Om ervoor te zorgen dat jouw Ford ook tijdens de wintermaanden altijd voor je klaarstaat, nodigen we je uit voor de Ford Winterinspectie. Dan controleren we je banden, remmen, ruitenwissers, olie, koelvloeistof, V-snaar, ruitschade, verlichting, accu, kachel en airconditioning. Zo ga je veilig de winter in!