Ford Economy Service

Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal voor Fords van 5 jaar of ouder. Ford Economy Service bevat meerdere onderdelen, zoals een All-in APK of op maat gemaakt onderhoud voor jouw Ford.
Garage Van de Beek

Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder.

Regelmatig onderhoud is van groot belang om je Ford in topconditie te houden. Zo bespaar je kosten omdat door een tijdige herkenning van slijtage dure reparaties voorkomen worden. Naast het voorkomen van hoge kosten en het verbeteren van de rijprestaties draagt regelmatig onderhoud ook bij aan een langere levensduur van je Ford. Zo ben je er zeker van dat je nog vele veilige kilometers tegemoet kan gaan.

Bij de Ford dealer ben je altijd welkom voor onderhoud aan je Ford. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door erkende monteurs en gereedschap dat speciaal voor jouw Ford ontwikkeld is. Hierdoor ben je zeker van de kwaliteit die je gewend bent van de Ford dealer. Neem contact met ons op over de prijzen of maak alvast een afspraak.

Garage Van de Beek

Ford Economy Service - APK € 29,-

De Algemene Periodieke Keuring ook wel de APK genoemd. Deze keuring is wettelijk verplicht en is bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Kom bij ons langs om de APK te laten uitvoeren voor slechts €29,-. In combinatie met Ford Onderhoud is de APK slechts €19,-. Tijdens jouw APK controleren wij jouw Ford en krijg je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin ons advies verwerkt. Neem gerust contact met ons op of boek alvast jouw APK via onderstaande knoppen.

Garage Van de Beek

Ford Economy Service - Banden

Laat uw banden checken, zodat je veilig op weg kan. Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor meer veiligheid en verminderd brandstofverbruik. Bekijk onderstaande video om te zien hoe belangrijk uw banden zijn om veilig op weg te gaan. U bent geen gevaar op de weg wanneer uw banden goed onderhouden zijn. Laat dus uw banden regelmatig checken bij uw Ford dealer.

Garage Van de Beek

Ford Economy Services - Vervangingen en Reparaties

Om jouw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan. Ons Ford serviceteam staat voor je klaar om de het juiste onderhoud uit te voeren. Klik onderstaand op een specifieke vervanging of reparatie voor meer informatie. Daarnaast kan je ook alvast een afspraak maken of contact opnemen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ford introduceert PickUp&Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd.

Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven. Dankzij PickUp&Clean kan de klant echter alsnog met zijn auto bij de Ford-dealer terecht voor service of onderhoud.

PickUp&Clean

Met PickUp&Clean biedt Ford een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit relevante aanbod wordt direct contact vermeden, maar kan de klant toch de auto laten onderhouden of repareren bij de lokale Ford dealer. Hiermee biedt Ford zijn klanten de professionele aanpak die ze gewend zijn, maar dan op een verantwoorde manier zonder direct contact.

De PickUp&Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en Ford Video Check. Zo kunnen Ford rijders goed voor zichzelf én hun auto blijven zorgen.

Klanten hoeven niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen een ideale uitkomst; de auto kan worden opgehaald op het werk en daar, na de service beurt, ook weer worden afgeleverd. Of juist tijdens de schaarse momenten van rust, kan de auto thuis worden opgehaald en afgeleverd en hoeft de klant geen tijd te besteden aan een rit naar de dealer.

Dankzij Ford Video Check kan de klant op ieder moment worden ingelicht over de status van de auto. Zo wordt de klant via een video, gemaakt door de Ford-monteur, op de hoogte gesteld over de status van de auto. Op deze manier blijft het contact met de dealer persoonlijk.